local_shippingLIVRAISONS GRATUITE AEN BELGIQUE À PARTIR DE €149         
3pCHAT EN DIRECT 9:00-17:00h     

BD is een wereldwijd medisch-technologisch bedrijf met als doelstelling “Advancing the world of health” door het bevorderen van medische innovatie, diagnostiek en zorg. ​

Geschiedenis BD:
Sinds de oprichting in 1897 door Maxwell Becton en Fairleigh Dickinson, zet het bedrijf zich dagelijks in om de klinische resultaten voor patiënten te verbeteren. Van laboratorium tot ziekenhuis, van huisarts tot thuiszorg, allen werken dagelijks met BD’s innovatieve oplossingen. ​
BD was een van de eerste bedrijven die in de VS gemaakte glazen spuiten verkochten. Het was ook een pionier in de productie van injectienaalden.
Vandaag is BD verdeeld in drie segmenten: BD Medical, BD Life Sciences en BD Interventional.

BD bij Herli Medical
Vestiging BD:

BD heeft zijn hoofdkantoor in Franklin Lakes, New Jersey, en biedt werk aan bijna 70.000 mensen in meer dan 50 landen over de hele wereld.
BD Benelux telt ruim 1000 medewerkers en heeft een Europees distributiecentrum in Temse en kantoor in Erembodegem.

De focus van BD:
BD focust zich op drie pijlers, die consistent worden toegepast doorheen de dagelijkse werking:​
Verbeteren van veiligheid van de patiënten
Verbeteren van veiligheid van de zorgverleners
Verhogen van efficiëntie in de gezondheidszorg
 
Het BD Medical-divisie bestaat uit drie eenheden, namelijk medische en procedurele oplossingen, farmaceutische systemen en diabeteszorg. 
De producten zijn onder meer: naalden en spuiten, intraveneuze katheters, apparaten, voorgevulde medicijnafgiftesystemen, voorgevulde IV spoelspuiten, insulinespuiten en pennaalden, regionale anesthesienaalden en trays. 
Dit divisie verkoopt voornamelijk aan: ziekenhuizen en klinieken, artsenpraktijken, consumenten en apotheken, openbare en non-profit openbare gezondheidsinstellingen, farmaceutische bedrijven en gezondheidswerkers.
    
Populaire producten van BD:
 
BD Pennaalden               BD Insuline Spuiten               BD Injectiespuiten               BD Injectienaalden        BD Veiligheidsnaalden          BD Katheters

 

Werk en passie van BD:
BD creëert medische technologie, apparaten en laboratoriumapparatuur voor tal van verschillende behoeften in het zorgcontinuüm.
Maar dienen ze allemaal met één enkel en meedogenloos menselijk doel: het bevorderen van de wereld van gezondheid.

Dit is hoe BD een verschil maakt in menselijke gezondheid over generaties heen:  


  
Herli Medical kiest voor BD:

Kernwaarden van BD -> 1. We doen wat correct is 2. We zijn authentiek 3. We zijn allemaal verantwoordelijk 4. We verbeteren elke dag

BD produits

89 article(s) trouvé(s)
Trier par:

BD

39,00 € HTVA 47,19 € TVAC
Page :
  1. 1
  2. 2
  3. 3