Sneltesten en zelftesten

GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €95
LIVE CHAT 9:00-17:00h
Language
Zelftesten Sneltesten Speekseltestenwondverzorgingsets

Door de gewijzigde btw-regels kan het btw tarief verschillen voor buitenlandse klanten. Bij prijswijziging wordt u zo vlug mogelijk gecontacteerd.

Wie zijn wij

Herli Medical,


Herli Medical is de gerenommeerde  leverancier van uw medische producten en accessoires voor de zorg- en gezondheidssector. Door onze jaren lange ervaring in het leveren van medische producten, weten wij dat u als klant innoveert, en innoveren graag wij met u mee. Zo is onze website overzichtelijk en zeer toegankelijk zodat u gemakkelijk de beste producten bij ons kunt bestellen. Naast de website kunt u ook de gewenste producten bestellen via de telefoon of mail.

Hoewel onze focus op gynaecologen ligt, leveren wij aan alle professionals, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de gezondheidssector.

Naast het leveren van hoog kwalitatieve producten, denkt Herli Medical mee over de bijbehorende zaken, zoals het leveringsproces van onze producten. Door onze grote voorraad medische producten en ons efficiënte leveringsproces leveren wij al de producten binnen 24-48 uur op de door u gekozen locatie tegen de scherpste prijzen.
♦Gratis levering vanaf €95          ♦steeds Promoties
Back to Top