local_shipping GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €95
3pLIVE CHAT 9:00-17:00h
Clinell Universal Soft Wipes 100 st - Handen en Oppervl. Karton 6x100 st

            

Retour

RETOUR

Retour van goederen

 1. Goederen mogen slechts teruggezonden worden na schriftelijk akkoord van Herli Medical. Een aanvraag van retour moet binnen de 14 dagen na levering aangevraagd worden aan : Herli medical bv, Prins Boudewijnlaan 7 Unit A05, 2550 Kontich, en dit per mail : [email protected]  Na 14 dagen verstrijkt de herroepingstermijn. Na goedkeuring moeten de goederen  onverwijld teruggestuurd worden en dit uiterlijk binnen de 14 dagen. Goederen teruggestuurd zonder voorafgaande toestemming kunnen niet gecrediteerd worden..
 2. De goederen moeten ongebruikt en in hun originele verpakking zijn en in verkoopbare staat..
 3. Bepaalde producten, zoals software- en opslagapparaten en dergelijke, kunnen alleen worden teruggestuurd als de originele verpakking ongeopend is en de eventuele verzegeling intact.
 4. Hygiënische of steriele producten, goederen met vervaldatum, artikelen die niet mogen teruggenomen worden volgens de richtlijnen van medische distributie, meubilair, toestellen, instrumenten, artikelen op bestelling (met kleurkeuze), gepersonaliseerd, vooraf gemonteerde en geïnstalleerde producten, producten voor een specifieke persoon, kunnen niet worden teruggenomen en vallen niet onder het herroepingsrecht.
 5. Teruggestuurde artikelen moeten steeds in een overdoos ingepakt worden om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.
 6. De kosten voor terugzending zijn ten laste van de koper tenzij er hiervoor een schriftelijk akkoord van Herli Medical werd gegeven. Retourzendingen gebeuren steeds op risico van de afzender.
 7. Professionele gebruikers kunnen aangekochte goederen niet terugsturen.
 8. Herli Medical heeft het recht om aan de klant 20% van de prijs te vragen bij een foutief besteld artikel en bij een retour.
 9. Artikelen kunnen teruggestuurd worden als het product een defect heeft of beschadigd is, als het product onjuist is als gevolg van een foutieve invoer of verkeerde informatie (dit moet worden gemeld binnen de 5 dagen na ontvangst van het product)
 10. Elk gratis geschenk of andere extra’s moeten ook teruggestuurd worden.
 11. De teugbetaling geschiedt met hetzelfde betaalmiddel als waarmee betaald werd, nadat wij de goederen in goede staat hebben ontvangen.