Clinell Universele doekjes

GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €75
LIVE CHAT 9:00-17:00h
Language

Door de gewijzigde btw-regels kan de btw tarief verschillen voor buitenlandse klanten. Bij prijswijziging wordt u zo vlug mogelijk gecontacteerd.

Retour

RETOUR

Retour van goederen

  1. Goederen mogen slechts teruggezonden worden na schriftelijk akkoord van Herli Medical. Een aanvraag van retour moet binnen de 15 dagen na levering aangevraagd worden. Goederen teruggestuurd zonder voorafgaande toestemming kunnen niet gecrediteerd worden.
  2. De goederen moeten ongebruikt, compleet en in hun originele verpakking zijn en in verkoopbare staat.
  3. Bepaalde producten, zoals software-, opslagapparaten en dergelijke, kunnen alleen worden teruggestuurd als de originele verpakking ongeopend is en de eventuele verzegeling intact.
  4. Hygiënische of steriele producten, goederen met vervaldatum, artikelen die niet mogen teruggenomen worden volgens de richtlijnen voor medische distributie, meubilair, toestellen, instrumenten, artikelen op bestelling (met kleurkeuze), gepersonaliseerd, vooraf gemonteerde en geïnstalleerde producten, kunnen niet worden teruggenomen en vallen niet onder het herroepingsrecht.
  5. Teruggestuurde artikelen moeten steeds in een overdoos ingepakt worden om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.
  6. De kosten voor terugzending zijn ten laste van de koper tenzij er hiervoor een schriftelijk akkoord van Herli Medical werd gegeven. Retourzendingen gebeuren steeds op risico van de afzender.
  7. Professionele gebruikers kunnen aangekochte goederen niet terugsturen.
  8. Herli Medical heeft het recht om aan de klant 20% van de prijs te vragen bij een foutief besteld artikel en bij een retour.
  9. Artikelen kunnen teruggestuurd worden als het product een defect heeft of beschadigd is, als het product onjuist is als gevolg van een foutieve invoer of verkeerde informatie (dit moet worden gemeld binnen de 5 dagen na ontvangst van het product)
  10. Elk gratis geschenk of andere extra’s moeten ook teruggestuurd worden.
♦Gratis levering vanaf €75          ♦steeds Promoties
Back to Top