Clinell Universele doekjes

GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €75
LIVE CHAT 9:00-17:00h
Language

Door de gewijzigde btw-regels kan de btw tarief verschillen voor buitenlandse klanten. Bij prijswijziging wordt u zo vlug mogelijk gecontacteerd.

Leveringen

LEVERINGEN

 1. BESTELLINGEN : U kunt de producten van onze website in ons webshop, per e-mail [email protected]  of telefonisch 0032 2 588 5667 bestellen.
 2. BEVESTIGING VAN BESTELLING :Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail zijn de door u bestelde producten weergegeven. Deze bestelbevestiging is geen bevestiging van betaling. U ontvangt hiervoor een aparte e-mail.
  Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
 3. VERZENDKOSTEN :
  - Voor bestellingen vanaf 75 € rekenen wij voor België en Nederland geen verzendkosten aan. 
  - Bij bestellingen onder de 75 € brengen wij  5.00 € (België) en 6.95€ (Nederland) aan verzendkosten in rekening.
  - Voor landen binnen Europa1* geldt verzendkosten van 12.50 € en gratis levering vanaf 150 €.
  - Voor landen binnen Europa2* geldt verzendkosten van 37.50 €.
  - Voor Verenigd Koninkrijk geldt verzendkosten van 25 € en gratis levering vanaf 250 €.
  *Europa1: Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken en Monaco.
  *Europa2: Czech Republic, Hongarije, Kroatië, Slovenië, Slovakije, Polen, Spanje, Ierland, Italië, Portugal, Finland, Griekenland, Zweden, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen, Romenië, Zwitserland, Andorra, Noorwegen, San Marino, Guernsey, Jersey, Liechtenstein.
  Voor verzendkosten in landen buiten Europa gelieve ons te contacteren voor een prijsofferte.
 4. BESTELLING WIJZIGEN : Wilt u uw bestelling wijzigen? Neem dan tijdig contact met ons op. Het wijzigen van een bestelling is mogelijk zolang deze nog niet door ons verzonden is en de goederen niet speciaal voor u besteld werd.
 5. BESTELLING ANNULEREN : Een bestelling annuleren is mogelijk zolang deze nog niet door ons verzonden is. Neem hiervoor tijdig contact met ons op. Is uw bestelling al verwerkt en verzonden, dan is het helaas niet meer mogelijk deze te annuleren.
 6. De leveringstermijn wordt bij benadering opgegeven en zal in acht genomen worden door de verkoper. Bij een latere levering kan de klant geen aanspraak maken op een schadevergoeding of ontbinding van de bestelling.
 7. Meubilair wordt gratis geleverd in België op het gelijkvloers. Voor andere regelingen en terugname van oude onderzoekstafels moet vooraf prijs aangevraagd worden.
 8. Sommige meubels, om beschadiging te voorkomen en om het transport te vergemakkelijken kunnen in een pakket geleverd worden, montage van deze meubels is heel eenvoudig en kunnen gemakkelijk door de klant gedaan worden.
 9. Indien de klant schade of tekorten vaststelt is hij eraan gehouden Herli Medical schriftelijk te verwittigen binnen de 7 dagen. Nadien worden de goederen, zonder enig voorbehoud, geacht te zijn aanvaard.
 10. De goederen reizen steeds op risico van de klant, deze kan bij de bestelling een verzekering laten afsluiten. 
♦Gratis levering vanaf €75          ♦steeds Promoties
Back to Top