GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €75
LIVE CHAT 9:00-17:00h
Language

HandontsmettingHandontsmetting 500ml 1+1 gratisclinell doekjes

Vanaf 1 juli zijn de europese regels ivm met de btw tarieven gewijzigd, deze moeten nu aangerekend worden al naargelang het land van levering.
Voor Belgische klanten wijzigt er niets, voor onze andere klanten hebben wij de website aangepast en zal het tarief verrekend worden in het winkelmandje.
Mocht er toch vergissingen gebeuren, dan zullen wij u zo vlug mogelijk contacteren.

Incontinentie

Herli Medical bied u zachte wegwerponderleggers van uitstekende kwaliteit ter bescherming van het matras, met diamantpatroon voor snelle absorptie. Wegwerponderleggers zijn met name geschikt voor mensen die tijdelijk behoefte hebben aan extra bescherming. Bijvoorbeeld bij vloedverlies als gevolg van een medische ingreep of wanneer mensen een nacht in een vreemd bed slapen (vakantie, weekend weg etc.) en behoefte hebben aan extra zekerheid. Abri-Soft wegwerp matrasonderleggers en matrasbeschermers zijn goedkoper dan wasbare onderleggers en hoeven niet te worden uitgewassen. De onderleggers zijn zowel geschikt voor in bed (onder het laken) als in een (rol)stoel. In de categorie Incontinentie vind u ook absorberende incontinentieslips zoals de ABRI-FORM van Abena; voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. De Abri-Form is een eendelige slip gemaakt van zachte ademende materialen met een speciale TopDrylaag die zorgt voor een super snelle verspreiding van de urine. Daardoor voelt de Abri-Form altijd droog en fris aan.
Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

  • Gratis levering vanaf €75
  • steeds Promoties
Back to Top