zelftesten sneltesten Speekseltesten

GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €75
LIVE CHAT 9:00-17:00h
Language

Door de gewijzigde btw-regels kan de btw tarief verschillen voor buitenlandse klanten. Bij prijswijziging wordt u zo vlug mogelijk gecontacteerd.

Zelftesten Sneltesten Speekseltestenmondmaskers promo

Contec

Contec wijdt zich aan onderzoek, productie en distributie van medische hulpmiddelen. Op dit moment werden CONTEC-producten gedistribueerd naar meer dan 130 landen en regio's.
 

Geschiedenis van Contec:
Contec Medical Systems Co., Ltd. (hierna te noemen Contec) gericht op onderzoek, productie en distributie van medische instrumenten, werd in 1996 opgericht als een hightechbedrijf.
 
 

VestigingCONTEC is gevestigd in Qinhuangdao en is een van de grootste bases voor de productie van medische hulpmiddelen.
 

Missie van Contec:

Contec houdt zich aan de mensgerichte, innovatieve ontwikkelingsideeën, streeft naar het doel van de internationale markt, informatief management en diversifieerbaar product. Gewijd aan onderzoek voor high-tech producten met meer geavanceerde technologie, meer prefectie in functie en meer overheersend in prestaties.
Bij Herli Medical vindt u Contec dopplers, ECG monitors en puls oximeters.
 
Populaire producten van CONTEC:
 
Doppler Foetaal Contec Sonoline A                  ECG draagbare Monitor Contec PM10                Oximeter Contec CMS50DL 5 kleuren
    
  
Introductie van Contec Medical Systems:
 

 
Waarom Herli Medical voor CONTEC kiest: 

Kwaliteitsbeleid van Contec: v Technische innovatie v Uitstekende kwaliteitszorg

 

Contec Producten

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

♦Gratis levering vanaf €75          ♦steeds Promoties
Back to Top