GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €75
LIVE CHAT 9:00-17:00h
Language

HandontsmettingHandontsmetting 500ml 1+1 gratisclinell doekjes

Vanaf 1 juli zijn de europese regels ivm met de btw tarieven gewijzigd, deze moeten nu aangerekend worden al naargelang het land van levering.
Voor Belgische klanten wijzigt er niets, voor onze andere klanten hebben wij de website aangepast en zal het tarief verrekend worden in het winkelmandje.
Mocht er toch vergissingen gebeuren, dan zullen wij u zo vlug mogelijk contacteren.

Bloeddrukmeters Manueel

Handmatige bloeddrukmeter kopen?

Wilt u een handmatige bloeddrukmeter kopen? Bij Herli Medical vindt u een ruim assortiment manuele bloeddrukmeters van topmerken als Omron, Welch Allyn of Heine.

Een handmatige bloeddrukmeter is de aangewezen manier om de bloeddruk te meten volgens de auscultatoire meetmethode. Door het manchet manueel op te pompen, kan u met een stethoscoop zeer nauwkeurig de bloeddruk bepalen. Omdat u met een handmatige bloeddrukmeter een uiterst nauwkeurig resultaat verkrijgt, draagt dit soort bloeddrukmeter de voorkeur van (huis)artsen, studenten en ander medisch personeel.

Als u een handmatige bloeddrukmeter wilt kopen, bent u bij Herli Medical aan het juiste adres. Bij ons vindt u uitsluitende handmatige bloeddrukmeters van topmerken als Welch Allyn, Omron of Heine.

Bekijk het volledige assortiment bloeddrukmeters

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

  • Gratis levering vanaf €75
  • steeds Promoties
Back to Top