GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €75
LIVE CHAT 9:00-17:00h
Language

HandontsmettingHandontsmetting 500ml 1+1 gratisclinell doekjes

Vanaf 1 juli zijn de europese regels ivm met de btw tarieven gewijzigd, deze moeten nu aangerekend worden al naargelang het land van levering.
Voor Belgische klanten wijzigt er niets, voor onze andere klanten hebben wij de website aangepast en zal het tarief verrekend worden in het winkelmandje.
Mocht er toch vergissingen gebeuren, dan zullen wij u zo vlug mogelijk contacteren.

Alere

Alere is als onderdeel van Abbott, een van de grootste en meest gediversifieerde mondiale bedrijven in de gezondheidszorg, de wereldleider in snelle point-of-care diagnostiek. De focus van Alere/ Abbott ligt op cardiometabole aandoeningen, infectieziekten en toxicologie.

Alere testen zijn ontworpen om geschikt te zijn voor laboratorium- en point-of-care-tests. Of het nu op de afdeling spoedeisende hulp, een dokterspraktijk of een gezondheidscentrum is, Alere tests leveren snelle, nauwkeurige resultaten wanneer u ze het meest nodig hebt.
  
Alere HCG: 
De zwangerschapstests
zijn gebaseerd op de detectie van verhoogde niveaus van het humaan choriongonadotrofine (hCG) in serum of urine, dat door de zich ontwikkelende placenta na de innesteling wordt geproduceerd.
De snelle stijging in het hCG-niveau vormt een uitstekende marker voor zwangerschap. 
Urine- en serummonsters van vrouwen die niet in verwachting zijn, bevatten doorgaans minder dan 5 mIU/ml hCG3. Na de conceptie neemt het hCG-niveau bij een normale zwangerschap snel toe tot 100.000 – 200.000 mIU/ml aan het einde van het eerste trimester1,2,4,5,6.
   
Populaire producten van Alere:

Zwangerschapstest Clearview Alere HCG 20 stuks                    Zwangerschapstest Alere Easy Clearview HCG 20 stuks

Alere levert betrouwbare en bruikbare informatie door middel van snelle diagnostische tests, wat resulteert in betere klinische en economische gezondheidszorgresultaten wereldwijd:


  
Waarom Herli Medical kiest voor Alere: 

 Alere bij Herli Medical

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

  • Gratis levering vanaf €75
  • steeds Promoties
Back to Top