GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €75
LIVE CHAT 9:00-17:00h
Language

HandontsmettingHandontsmetting 500ml 1+1 gratisclinell doekjes

Vanaf 1 juli zijn de europese regels ivm met de btw tarieven gewijzigd, deze moeten nu aangerekend worden al naargelang het land van levering.
Voor Belgische klanten wijzigt er niets, voor onze andere klanten hebben wij de website aangepast en zal het tarief verrekend worden in het winkelmandje.
Mocht er toch vergissingen gebeuren, dan zullen wij u zo vlug mogelijk contacteren.

CORONATEST KOPEN? NU MET 0% BTW

Wilt u een Coronatest kopen? Bij Herli Medical vindt u een ruim assortiment zelftesten van Roche, Biosynex Covid-19, zelftesten van New Gene alsook speekseltesten van New Gene, Covid-19 sneltesten van Abott, Nal von Minden, Roche, Todapharma,Servoprax...

Om een Coronatest antigeen speekseltest, zelftest, sneltest Covid-19 te kopen rekent u op Herli Medical. Bij ons vindt u uitsluitend AG coronatesten van topmerken met CE certificaten en goedgekeurd door de Overheid.

Volgens de wet mogen zelftesten nu al verkocht worden aan particulieren.

Ons aanbod coronatesten is divers. In onze handige webshop vindt u  de zelftesten van Roche Sars-CoV-2 Nasal,  de zelftest Biosynex Covid-19Speekseltest Corona New Gene voor het meest comfort, in het assortiment sneltesten de sneltest Corona AG Antigeen Nadal, Toda Corona AG, Coronatest Antigeen Panbio van Abott , voor gebruik in uw dokterspraktijk.
Ook voor het bepalen van antistoffen zijn er de sneltest Coronavirus antistoffen Cleartest Covid19 lgG/lgM  de Coronatest antistoffen van Abott de Panbio Covid-19 lgG/lgM Rapid Test Device  de Toda antilichamen test IgG/Igm bent u bij ons steeds aan het juiste adres. 

Herli medical uw groothandel voor Coronatesten.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

  • Gratis levering vanaf €75
  • steeds Promoties
Back to Top