GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €75
LIVE CHAT 9:00-17:00h
Language

HandontsmettingHandontsmetting 500ml 1+1 gratisclinell doekjes

Vanaf 1 juli zijn de europese regels ivm met de btw tarieven gewijzigd, deze moeten nu aangerekend worden al naargelang het land van levering.
Voor Belgische klanten wijzigt er niets, voor onze andere klanten hebben wij de website aangepast en zal het tarief verrekend worden in het winkelmandje.
Mocht er toch vergissingen gebeuren, dan zullen wij u zo vlug mogelijk contacteren.

Onderzoekslampen

Onderzoekslamp | Behandellamp

Wil u een onderzoekslamp of behandellamp kopen? Reken op Herli Medical. In ons ruime aanbod vindt u onderzoekslampen voor huisartsen, ziekenhuizen, …

Herli Medical is de online referentie voor iedereen die een kwalitatieve onderzoekslamp of behandellamp wilt kopen. Wij bieden een uitgebreid assortiment onderzoekslampen voor huisartsen, ziekenhuizen en meer. Onze onderzoekslampen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. In onze handige webshop vindt u een wand- of tafelmodel, maar ook onderzoekslampen op een rolstatief.

Bent u op zoek naar een hoogwaardige onderzoekslamp of behandellamp voor uw praktijk? Bij Herli Medical vindt u uitsluitend onderzoekslampen van topmerken als Welch Allyn, Dr. Mach, Luxamed ......

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

  • Gratis levering vanaf €75
  • steeds Promoties
Back to Top