local_shippingLIVRAISONS GRATUITE dès €95
3pCHAT EN DIRECT 9:00-17:00h

Boson autotest

Cryotherapie CryoIQ Pro Contact 5

Numéro d'article : SCR-P-C5

Cryotherapie CryoIQ Pro Contact 5

Numéro d'article : SCR-P-C5
442,15 € HTVA 535,00 € TVAC

Geleverd met 1 verwisselbare tips:
- 1 Contact Tip voor Contact Freezing Ø 5mm

add
remove
 

Description du produit

De CryoIQ® PRO Contact is een veelzijdige cryotherapie toestel voor de behandeling van wratten en veel voorkomende huidletsels. Het biedt een precieze behandeling van de aangetaste huidgebieden zonder schade aan het omliggend gezond weefsel. De CryoIQ® PRO Contact veroorzaakt geen pijn bij de behandeling en vereist dus geen verdoving
De unieke constructie van de CryoIQ® PRO Contact met ingebouwde terugslagklep voorkomt gaslekkage, waardoor het gasgehalte maximaal wordt benut.
Met de nieuwe CryoIQ® PRO-model hebt u nu de mogelijkheid om de tip te veranderen voor verschillende toepassingen. Het is geschikt voor gebruik in de dermatologie, tandheelkunde, podologie, gynaecologie/urologie en veterinair.


CryoIQ® PRO Contact
De Cryotherapeutische werking is gebaseerd op contact vriessysteem, de vergulde metalen contact tips zijn verkrijgbaar in diameters 1, 3, 5, 7 mm.
CryoIQ® PRO Contact bevriest bij -80 ° C / -112 ° C voor de meest effectieve behandeling in de Cryotherapie. Het niveau van de koude wordt gegenereerd door het indrukken van de hendel.
De CryoIQ® PRO Contact apparaat heeft een ergonomisch ontwerp waarbij het koelmedium gelijkmatig, nauwkeurig en economisch wordt verdeeld door de doseerhendel in te drukken.
De CryoIQ® PRO Contact maakt gebruik van een ultramoderne koelingstechnologie waarbij geen potentieel gevaarlijke gassen en vloeistoffen moeten worden gebruikt, wat betekent dat de gaspatroon veilig wordt vervangen als deze leeg is.
De CryoIQ® PRO Contact is geschikt voor gebruik met gaspatronen van 16 of 25gTechnische specificaties van de CryoIQ® PRO Contact voor gebruik in Cryotherapie:
- Eenvoudig potloodtype grip voor eenvoudig gebruik en nauwkeurige toepassing
- Breed scala aan applicators
- Ingebouwde filter
- Contact bevriezen, -80 ° C / -112 ° C
- Gas : N2O
- Het niveau van de opgewekte koude wordt aangepast door de snelheid waarmee de doseerhendel wordt ingedrukt
- Afmetingen B22mm/L130mm
- CE-gemarkeerd volgens Medical Device II
- Waarborg : 2 jaar


Meegeleverde accessoires van de CryoIQ® PRO Contact voor Cryotherapie:
- 1 Contact Tip voor Contact Freezing Ø 5mm
- 1 PRO body met hendel
- 1 gas cartouche N2O 25g met klep
- 1 Vries begrenzer
- 1 Handleiding
- 1 Handige opbergdoos


Informations supplémentaires
Product MPN code:
CIQ-P-C5