Sneltesten en zelftesten

GRATIS LEVERING * bij aankoop vanaf €95
LIVE CHAT 9:00-17:00h
Language
Zelftesten Sneltesten Speekseltestenwondverzorgingsets

Door de gewijzigde btw-regels kan het btw tarief verschillen voor buitenlandse klanten. Bij prijswijziging wordt u zo vlug mogelijk gecontacteerd.

Bloeddrukmeters

Meer afbeeldingen

Bloeddrukmeter Microlife WatchBP Office AFIB

Artikel nummer : B000126

Schrijf de eerste review over dit product

€ 708,33 Excl. BTW € 857,08 Incl. BTW

Short Description

De Watch BP office kan gelijktijdig de bloeddruk aan zowel de linker- als aan de rechterarm meten.
Zo verhoogt u de nauwkeurigheid van de metingen. Via bluetooth en gratis analyse-software van Microlife kunnen patiëntdossiers simpel worden bijgehouden.

2x Medium & 2 x Large manchetten.
Voorzien van AFIB detectie.
Metingen gelijktijdig aan twee armen.
Analyseren van data via software mogelijk.

 

Beschrijving

Details

Bloeddrukmeter met de mogelijkheid voor dubbel-arm simultane bloeddrukmeting en met ingebouwde auscultatoire meetfunctie en AFIB detector.
De Microlife WatchBP office bloedrukmeter vermindert de tijd die vaker meten met zich meebrengt doordat het automatisch drie opeenvolgende metingen uitvoert en bovendien direct het gemiddelde van deze metingen weergeeft. Gedurende de metingen wordt er effectief op atriumfibrilleren gescreend.

Functies zoals “Routine modus” en “Screen modus” voeren meerdere metingen uit met één druk op de knop. De “Screen modus” biedt de mogelijkheid om de bloeddruk simultaan aan beide armen te meten, zoals aanbevolen door de ESH richtlijnen bij een eerste consult. Bovendien biedt de Watch BP Office de mogelijkheid om auscultatoir te meten.
Screen modus - Automatisch drie simultane opeenvolgende dubbelarmige metingen zoals aanbevolen tijdens de eerste visite. De gemiddelde bloeddruk, de inter-arm verchillen en aanwezigheid van boezemfibrilleren worden automatisch weergegeven.
Routine modus - Automatisch drie opeenvolgende enkele armmetingen voor de vervolg visites. Ook hier wordt het gemiddelde en de aanwezigheid van boezemfibrilleren  automatisch weergegeven.
Auscultatoire modus - Semi-automatische functie voor gebruik bij ouderen en patienten met obesitas, aritmie of diabetes mellitus.
Detecteert atriumfibrilleren.

Extra informatie

Extra informatie

Video URLNee
DiameterNee
Product MerkMicrolife
Product MPN codeTWIN200 AFS

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Back to Top